23 nov 2010

Avui comencem!!!!


Doncs això, que avui ens estrenem en aquest món dels blocs.

La idea es donar una eina a les mares i pares que acudeixen al nostre grup o que ens coneixen, per tal de trobar els articles, les pautes, les experiències d'altres famílies que optem per una altre manera de criar als nostres fills. Volem donar-los una criança responsable alhora que respectuosa amb les seves necessitats.

La nostra societat ha perdut de vista que els nadons són persones amb necessitats, sobretot afectives, que si no son correctament satisfetes poden deixar una empremta difícil d'esborrar i que marcarà la seva vida, la seva personalitat, per sempre.

Des-de aquest bloc volem posar a l'abast d'aquell qui ho vulgui, els consells per ajudar als nostres fills a desenvolupar-se emocional i físicament de la manera més respectuosa amb les seves necessitats. Amb respecte per ells com el que són, els nostres fills estimats i la base de la societat humana del futur.

Si volem un món millor per ells, hem de partir per la base. La societat humana és el que ha de canviar i els nostres fills seran part d'aquesta societat en créixer. Per tant esforcem-nos per fer el millor possible la nostra tasca actual: criar i educar als homes i dones del futur.

Tal i com va dir Karl Menninger, psiquiatra-psicoanalista  nord americà, (1893-1990) "Tot el que se'ls hi doni als nens, els nens ho donaran a la societat."

Sense entrar en debats de ideologies polítiques, religioses....tots hem de partir de la base de que els humans som i necessitem amor i respecte per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i amb la gent que ens envolta.
Aquesta serà la línea de tots els articles que apareixeran en aquest bloc.

Espero que ens seguiu i ens recomaneu a altres pares i mares que llegeixin el català, llengua vehicular d'aquest bloc. I si sou de Badalona o voltants, veniu al grup i compartiu amb nosaltres la vostra criança, les vostres pors, els vostres triomfs...... Compartir amb altres és bo per aprendre, però també per sentir-nos bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario